Pianoles

Pianoles in Doetinchem voor jong en oudNaast optredens geef ik ook Keyboard- en Pianoles in Doetinchem en omstreken. Ik ben gediplomeerd pianolerares.

Op mijn digitale piano leer je al snel de eerste liedjes te spelen. Samen bepalen we wat voor jou het leukste is om te spelen. Ook kan ik je leren noten te lezen, maar dit is niet noodzakelijk om leuk piano te spelen.

Naast de persoonsgerichte pianoles kan ik je ook leren met de Yamaha Tyros 5 complete muziek te maken. Dit ‘digital workstation’ ondersteunt je bij het spelen van evergreens tot dance. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Persoonlijke aanpak van pianoles

Door een persoonlijke aanpak zijn mijn lessen leuk voor jong en minder jong. Pianospelen is niet gebonden aan een leeftijd. Oefenen hoort er natuurlijk bij!

Zaterdag pianoles

Ik ben gevestigd in de wijk Dichteren. Vanwege drukte geef ik geen les aan huis (meer).

Benieuwd naar de prijs van keyboard– of pianoles? Deze staat onderaan deze webpagina.

 

Van cursisten*:

Kerstconcert-min

 

 

 

Joshua

Rosa-min (1)

Noa

 

 

 

 

 

 

Vera

 

 

 

Zoe-min

Dessiy en Lena, twee jonge cursisten super trots op hun eerste diploma. Die snoepzak is verdiend!Pianoles cursist Lena krijgt haar diploma! Pianoles cursist Dessiy krijgt haar diploma! Pianoles cursisten Dessiy en Lena geslaagd!

Simona (8 jaar oud): Vessy kan heel goed les geven en daarom is de les ook veel leuker dan ik dacht. Soms is het moeilijk maar zij legt het nog een keer uit en ze is heel geduldig. Ik ben heel trots op mijn diploma en ga nu naar het volgende boek.Pianoles cursist Simona geslaagd!

Pianoles cursist Simona

 

 

 

 

 

Simona‘s eerste pianodiploma

 

Lars tijdens zijn pianoles in Doetinchem

Lars (17 jaar) over Vessy en pianospelen: De lessen van Vessy zijn niet alleen goed voor je pianovaardigheid, het werkt ook heel ontspannend. Vessy’s lessen zijn heel leerzaam en leuk. Ik vind het leuk om de piano te beoefenen en ik ga dan ook met veel plezier naar haar lessen.

 

 

Pianoles cursist Daniela

 

Daniela

(in de nieuwe muziekkamer)

 

Pianoles cursist Daniela

 

 

 

 

 

Lisanne:

Pianoles voor Lisanne in Doetinchem

Ik heb sinds een aantal maanden keyboardles bij Vessy en het bevalt zeer goed. Vessy is flexibel, houdt rekening met mijn muziekkeuze en de lessen zijn inhoudelijk erg goed. Het is heerlijk om met de muziek thuis aan de slag te gaan.

 

 

 

Ton: Na een drukke werkdag is het heerlijk om naar keyboard les te gaan. De keyboard lessen van Vessy zijn lekker ontspannend. En altijd met een lekker kopje koffie erbij. Elke keyboard les leer ik er weer wat bij. Belangrijk vind ik ook dat ik zelf de liedjes kan kiezen die ik leuk vind. Nu ben ik met een Abba medly bezig, maar soms oefen ik ook een actuele hit om mijn kleindochter daarmee te verrassen.

Tim:

Pianoles voor Tim in Doetinchem, met Vessy

Pianoles voor Tim in Doetinchem

 

 

 

 

 

 

* foto’s en teksten zijn gepubliceerd met toestemming van cursisten

Prijzen

De lessen duren 45 minuten en kosten voor kinderen en jong volwassenen (tot 21 jaar) 21 euro per les. Vanaf 21 jaar jaar kost de les 24 euro. Bij iedere les wordt een drankje aangeboden (thee, koffie, limonade). Daar komt bij dat de eerste proef/kennismakingsles gratis is. Dat valt toch best mee? Neem daarom nu contact op voor een afspraak via 06-23648032 of e-mail Info@Vessy.nl of vessy.geneva@gmail.com

 

Share Button